За нас

Фирма ГИП ЕООД е създадена през 2002 г. в град Русе с предмет на дейност производство на антифризи, течности за чистачки, добавки и подобрители за горива, автокозметика и препарати за бита.

ПРОИЗВОДСТВО

Производствената база на фирма ГИП се намира в с. Мечка, обл. Русе. Разположена е върху площ от 12 400 m2, като производствените и складови помещения обхващат 3500 кв.м. Предприятието разполага с 14 цистерни за суровини и заготовки с обща вместимост 300 тона и два реактора за блендинг на крайни продукти.

Използваната съвременна технология за бутилиране е с капацитет на производство до 7 000 литра/час и може да пълни опаковки от 0,050 до 1000 литра . Производствената линия позволява приемане на поръчки за производство на клиентски продукти с техни марки.

ЛАБОРАТОРИЯ

Фирмата разполага със собствена модерна лаборатория, в която се осъществява ежедневен входящ контрол на суровините и изходящ контрол на готовата продукция. Производството е съобразено с европейските стандарти за качество, безопасност на условията на труд и опазване на околната среда.

ПРОДУКТИ

Продуктовото портфолио се обогатява и развива успоредно с пазарните потребности.

През юни 2006 година ГИП ЕООД регистрира търговската марка VEKO, която спечели място сред водещите продукти в сегмента си. В момента продуктовата гама на фирмата се състои от над 60 висококачествени продукта с търговски марки VEKO, GP и ZEROX.

През септември 2006 г. и 2010 г. фирмата беше един от първите български участници

във водещото световно автоизложение Automechanika Frankfurt, Германия.

СУРОВИНИ

Дългогодишният ни опит и изграждането на дълготрайни бизнес връзки с

утвърдени български и европейски производители на химически суровини, гарантират високо качество и конкурентност на продуктите с марка VEKO.

ПАРТНЬОРИ

През годините ГИП ЕООД утвърждава името си като производител на качествени и достъпни продукти, позволяващо ни да бъдем дългогодишни партньори на:

  1. Хипермаркети:
  • „КАУФЛАНД”
  • „БРИКОЛАЖ”
  • „АЛАТИ”
  1. Водещи фирми в търговията с петролни и химически продукти :
  • „РОМПЕТРОЛ БЪЛГАРИЯ” ЕАД
  • „САКСА” ООД
  • „ВЮРТ БЪЛГАРИЯ”ЕООД
  • „КЕРАМИК ГРУП”ЕООД