Нови продукти

VEKO Diesel GUARD

VEKO Diesel GUARD е универсална добавка за предотвратяване и премахване образуването на киселинна слуз (гъба), причинена от добавения биодизел в горивата. Киселинната слуз предизвиква корозия на металните елементи в дюзи, помпи, тръбопроводи.

Добавката VEKO Diesel GUARD предотвратя запушването на тръбопроводите и наслояването в горивната система и филтрите. Поддържа чиста горивната система и резервоара и по този начин намалява риска от скъпи ремонти.

Разработена на базата на ефективна формула, която подобрява горенето. Не вреди на катализатори и филтрите за твърди частици DPF.

VEKO Diesel Complex VDC

Additive VDC

Дизеловия двигател много повече от своя бензинов колега е чувствителен към състава и качеството на горивата. Особеностите на неговата работа е, че впръскването, изпарението и горенето се случва не къде да е, а точно в цилиндъра и то за много кратко време.

VEKO VDC е концентрирана комплексна добавка за третиране на дизелово гориво целогодишно. Поддържа горивната система чиста, намалява шума, пушека и вредните емисии. Поддържа дюзите чисти и удължава живота им. Оптимален студен старт и подобрена мощност на двигателя. Добавката VEKO VDC почиства и удължава живота на катализатора и филтъра за твърди частици.

Използването на добавката VEKO VDC води до по-нисък разход на гориво, а мощността значително се увеличава. Добавката за дизел помага и за студения старт при студените зимни условия.