Добавки за гориво VEKO

Добавките за гориво VEKO са създадени от висококачествени компоненти, формулирани за повишаване ефективността на горивата, използвани при моторните превозни средства. Некачественото гориво намалява цетановото или октановото число в дизела или бензина, смазващите му способности и способностите му при ниски температури. От друга страна, автомобилите, които се движат предимно на къси разстояния в градска среда трудно достигат идеалната си работна температура. Това предизвиква влага и задръстване в горивната система на автомобила. В такива случаи добавките за гориво се препоръчват с цел подобряване и поддържане работата на двигателя с вътрешно горене.

ПРЕДИМСТВА

Добавките за гориво VEKO повишават нивото на октановото и цетаново число, осигурявайки на двигателя по-голяма мощност при използване на същото количество гориво. Крайният резултат е възможността на двигателя да работи по гладко, позволявайки пестенето на гориво.

Поддръжката на двигателя е друг плюс при ползването на добавки VEKO. Те предотвратяват натрупването на нагари, утайки и други отлагания в различните области на двигателя и горивната система на автомобила. Засилват правилното смазване на работните компоненти на двигателя, намалявайки тяхното износване.

Добавките VEKO действат като антиоксидант, който помага да се сведе до минимум корозията в двигателя и по този начин се облекчава натоварването на буталата и клапаните в двигателя. По този начин ефективно се удължава живота на автомобила.

Вижте всички добавки за горива VEKO